ΡΕΘΥΜΝΟ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Tα ενετικά οχυρωματικά έργα συνδυάζονται αρμονικά με ορθόδοξες και καθολικές εκκλησίες, τζαμιά, μεγάλα αρχοντικά βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής, καμάρες και πλακόστρωτα δρομάκια. Όλα δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο εξαιρετικός φυσικός πλούτος του Ρεθύμνου αντικατοπτρίζεται στο βουνό Ψηλορείτης, το οποίο κυριαρχεί στο ανατολικό τμήμα της περιοχής, το πιο ορεινό τμήμα του νησιού.

Η παραλλαγή του τοπίου θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις της φύσης: ακμάζουσες κοιλάδες ακολουθούν ορεινά τοπία και βραχώδεις ακτές βρίσκονται δίπλα σε μεγάλες αμμώδεις παραλίες. Εντυπωσιακά φαράγγια, καταπράσινες κοιλάδες, μικρά ποτάμια που διασχίζουν τα βουνά, καταφύγια άγριας ζωής και σαράντα φαράγγια ολοκληρώνουν την εικόνα.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Μόνο 100 μ από την παραλία και 50 μ από την στάση του λεωφορείου
Μόνο  1.900 μ από την παλιά πόλη και το κέντρο της πόλης
Μόλις 75 χλμ από το αεροδρόμιο Χανίων και 80 χλμ από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Μόλις 1.000 μ από το  λιμάνι του Ρεθύμνου

Το Icarus Suites Hotel είναι ιδανική επιλογή για άνετη διαμονή στο Ρέθυμνο με δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα, σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρηματιών και των ταξιδιωτών αναψυχής της πόλης μας.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ICARUS SUITES HOTEL